Whitsundays dag 2

Nästa dag vaknade vi upp med soluppgången. Vi kom fram till att man borde helt klart samla på sig mer soluppgångar i sitt liv. Så magiskt fint!

Trots att det var ganska molnigt var det så fint!

Efter soluppgången började vi tuffa iväg till snorklingsplats nummer 1/2 Jag har aldrig snorklat i mitt liv tidigare. Jag har alltid varit alldeles för rädd för fiskar, ormar, hajar, ja allt man kan hitta i havet i princip haha... Japp, jag är den tjejen. Men jag bestämde mig för att nu tusan är jag 23 år (hade precis fyllt dagen innan) och det 23:de året ska bli mitt "jag-är-modig-år". Så på med snorkeln, en våtdräkt och en flytnudel och jag var redo.

Och herre min gud, vad nära fiskarna kom. Höll på att dö i början, men efter ett tag insåg jag att det hela var rätt så coolt och inte alls så farligt som jag hade tänkt mig. Ärligt talat så var det ganska kul till och med!

Så vid nästa stopp hoppade jag i igen, utan att ha hjärtat i halsgropen och kunde njuta ännu mer! Kände mig för övrigt som en simmare i Sveriges landslag med våtdräkt i blått och gult haha... Extremt professionell!

Det värsta var dock att det var så förbaskat kallt! Ser ganska varmt och mysigt ut på bilden, men nej du. Skenet bedrar! Aldrig frusit så mycket i hela mitt liv!

På vägen tillbaka till hamnen satt vi så mycket vi kunde i solen och försökte få upp värmen igen. De satte segel och vi for över vattnet.

Väl tillbaka var det en sån där fin solnedgång igen. Kan inte få nog! Bästa tiden på dygnet!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig