Whitsundays dag 1

Efter två dagars bilfärd (japp, bara bilåkande i två hela dagar) var det dags för segeltur och Whitsyndays öarna. Jag och Karin är heeelt sålda på segling efter de två dagarna vi spenderade på båten, så om du har en segelbåt vet du vem du ska höra av dig till ;)

Skämt å sido, vi hade det helt fantastiskt. Själva stränderna och öarna var helt okej, men höjdpunkten var helt klart att åka segelbåt. Okej, nu ska jag sluta tjata om den och visa er alla bilder istället. Här är hamnen vi åkte ut ifrån i Arlie Beach. Vi åkte med en båt som hette Matador om ni är påväg dit och vill ha tips!!

Vi var ungefär 20 personer på båten, plus tre personal, från alla möjliga delar av världen.

Så häftigt när de hissade segel! Hur konstig grej är det inte med segling? Så märkligt egentligen!

Första stoppet med båten blev Whitehaven Beach, som nog är det mest kända därute. Efter att vi blivit skjutsade i land av en liten jolle tog vi oss först upp till utsiktsplatsen och kollade på de kända sandvirvlarna som bildas i lågvatten. Så fina! Efter ett snabbt stopp och tusen bilder kilade vi vidare ner till stranden.

Karin<3

Fin strand? Eh, ja jo, ganska haha! Helt tom på folk, eftersom det nästan var kväll när vi kom dit, så det var ett perfekt tillfälle att öva på strandposerna. Dessutom i ny baddräkt från Billabong! Inte dålig invigning inte!

Tomt på folk, men desto mer krabbor! Sanslöst vad många det var!! Alla de här "små prickarna" är alltså krabbor som springer omkring!

Efter några timmar blev vi upplockade med jollen igen och for tillbaka ut till segelbåten där det vankades snacks och middag. Sen låg vi på däcket hela kvällen, lyssnade på musik och kollade på stjärnorna. Himla lyxigt!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig