Veckans planer 9

Måndag: Rensa och överföra bilder på datorn. Min dator är fortfarande heeeelt överarbetad! Sen in till Sydney för bästa gymnastikklassen på kvällen!

Tisdag: Jobb! Har hört talas om att det är dags att laga köttfärsås och spagetti (som jag för övrigt gör nästan varje vecka haha). Sen är det skjutsning till tennis och balett på eftermiddagen. De här kidsen har sååå många aktiviteter efter skolan!

Onsdag: Ledig! Ska försöka möta upp Freddie och hämta ett par väskor som varit hemma hos henne i flera veckor nu. Ni vet, man säger "vi kommer och hämtar dem imorgon", men så tar det flera år och dar innan man faktiskt gör det? Blir kanske ett träningspass med Nils också. Hursom så blir det gymnastik i Narrabeen på kvällen i alla fall!

Torsdag: Jobb! Blir förmodligen något äventyr med lillen på förmiddagen. Ska bli ganska varmt så lutar nog mot stranden! Sen skjutsning till balett och simning med tjejerna. Stackars lillen får spendera flera timmar i bilen varje dag haha, men han verkar gilla att åka bil så no problemas där!

Fredag: Jobb! Har börjat gå till en lekgrupp med lillen på fredagar i Manly, så det blir nog samma den här veckan! Hörde talas om vatten-tema den här veckan haha;) Sen har tjejerna äntligen en lugn eftermiddag där det enda som är inplanerat är en filmkväll!

Lördag: Öppen dag, inga planer än så länge, så vi får se vad som kommer upp under veckan! Är Mardi Gras festival inne i Sydney så man måste väl ta sig in dit för att kika lite i alla fall! Måste kolla upp mer specifikt vad det är man inte får missa!

Söndag: In till stadsdelen "Newtown" för att spana in en massa härliga, random butiker. Kanske hinner vi även med att knäppa några fina instagram bllder i "The Grounds of Alexandria?". Äventyr blir det i alla fall!


Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig