Veckans planer 8

God morgon på er!

Hoppas ni har haft en fin morgon än så länge!<3 Jag ska snart iväg och spela volleyboll, men tänkte kika in här lite snabbt och uppdatera er på veckans planer! En ganska lugn vecka, en examination i skolan och eventuellt besök från familjen lite närmare helgen. Förhoppningsvis hinns det med lite redigering av bilder och häng med kompisar också!


Måndag: Volleyboll på förmiddagen på Chalmers och sen direkt till skolan för att jobba på vår gruppresentation på onsdag. De ääälskar presentationer på den här kursen, men föredrar ju helt klart det över tenta alla dagar i veckan. Ämnet denna gång är politisk kommunikation, väldigt intressant! Beach volleyboll träning under kvällen sen tillsammans med Julls, supertaggad som vanligt!

Tisdag: Fortsätta arbetet med presentationen under dagen. Förhoppningsvis hinna med lite redigering av gamla bilder (har extremt många i mina arkiv som ligger och skräpar haha) och sen cheerleading träning på kvällen.

Onsdag: Presentationsdags! Min grupp är inbokade på förmiddagen så har inget annat planerat. Ska försöka bena ut lite i kurslitteraturen och försöka hinna läsa lite av den! Vid 18 är det dags att åka ut till Berghalla igen för att coacha världens bästa kids!<3

Torsdag: Tidig morgon, ska försöka hinna till gymmet innan föreläsning i skolan vid 10. Tycker det är så skönt att träna tidigt på morgonen, innan man "börjar" sin dag. Känner att annars kommer saker ofta emellan och det blir inte av. På kvällen är det cheerleading träning som vanligt!

Fredag: Ledig från skolan, wiho! Här någonstans kommer eventuellt min familj också. Inte riktigt spikat så vi får väl se vad som händer!

Lördag: Cheerdag! Vi har en extraträning 12.30-16.00 så blir lite cheer även denna dag haha! Men vem klagar?;) Kanske försöka styra någon mysig middag eller något på kvällen här? Mellomys går ju alltid hem!

Söndag: Helt ledig än så länge. Det enda som är planerat är cheerträning på kvällen, annars är dagen rätt tom.

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig