Veckans planer

Taggen på en ny vecka haha?

Måndag: Redigera bilder, blogga och gymnastik på kvällen inne i Sydney. Försöker hitta "mitt" sätt att redigera, men är himla svårt. Lite som att fundera ut sin klädstil. Vad klär man bäst i, vad dras jag mot automatiskt, vad gillar jag? Sen är det ju en helt annan femma att få bilden att se ut såsom man tänkt i huvudet också haha!

Tisdag: Jobb! Har lillen hela dagen och sen är det tennis och balett för tjejerna på eftermiddagen. Fullt ös med andra ord!

Onsdag: Ledig! Blir förmodligen någon slags träning med Nils. Antingen från Sweat appen eller en hike. Nils ska tydligen ha något bra område hos henne, annars finns det ju massor här hos mig. På kvällen är det sen gymnastik igen fast i Narrabeen den här gången (norrut istället för söderut mot Sydney från mig). Har en del mål med gymnastiken 2018 som ni kanske märker så ska försöka gå två gånger i veckan härnere!

Torsdag: Jobb! Har lillen som vanligt och sen är det fullt med aktiviteter på eftermiddagen. Ni skulle höra tjejernas veckoschema. Helt sjuuukt!

Fredag: Jobb! Denise, den förra au pairen, reser vidare med hennes pojkvän den här dagen annars är det nog inget annorlunda som händer. Filmkväll på kvällen sen och förhoppningsvis någon god mat!

Lördag: Sweat app pass med Nils i parken och sen är dagen ganska öppen. Är ett tag sen vi var på stranden (har varit himla dåligt väder i Sydney de senaste dagarna) så blir kanske lite strandhäng. Har så många böcker att läsa så hade varit skönt med lite lästid och solning.

Söndag: Andra gången gillt, tror vi ska försöka ta oss till National Australian Museum igen. Vi köpte biljetter online sist så vi måste ta oss dit någon gång i alla fall! Hade velat ta mig till Luna Park också, men vi får väl se hur mycket tid vi kommer ha (hur länge vi tar sovmorgon med andra ord haha).

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig