Veckans planer

Måndag: Ledig, men huset ska städas under dagen så måste vara ute. Ska på ett gymnastikpass i city på kvällen, så åker väl förmodligen in dit för lite häng innan! Ska försöka hitta något ställe för att skriva ut lite sidor till min nya kalender också!

Tisdag: Jobbar. Första skoldagen på det nya läsåret, så tillbaka till alla rutiner igen. Ska ändå bli ganska skönt ur ett jobbperspektiv haha... Hoppas på att tjejerna inte är alltför sega på morgonen!

Onsdag: Ledig! Träningspass med Nils på förmiddagen och sen gymnastikpass på kvällen. Försöker hitta det bästa stället för att ta ett par lektioner, så provar lite olika just nu. Det här passet är också inne i Sydney!

Torsdag: Jobb!

Fredag: Jobb! Enligt tradition är det filmkväll med familjen på kvällen. Kan det kanske bli "En Prinsessas Dagbok" igen haha?

Lördag: Träningspass med Nils igen. Hurra för träningsbuddies! Om det är fint väder blir det nog strandhäng resten av dagen.

Söndag: Ganska öppen dag. Inga direkta planer än så länge, så vi får se vad vi kommer fram till under veckan! Är taggad på någon marknad inne i stan, så blir kanske något sådant!

Ska för övrigt försöka hitta lite barnvaktsjobb veckorna framöver. Måste börja spara ihop lite pengar till resan vi ska göra efter min au pair tid. Kommer bli heeelt magiskt, måste bara spara ihop till budgeten först hehe!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig