Veckans planer

Surftema på Monopol? Bara i Australien haha! // En glad Julia i Dee Why häromveckan!
Här kommer veckans planering! Min värdfamilj är borta tills på söndag och därför ser dagarna lite annorlunda ut den här veckan. Vem hade trott att även jag skulle få ett litet höstlov i år haha?

Måndag: En "göra så mycket som möjligt av massa random saker" dag! Ska tvätta, rensa lilla tjejen garderob, redigera bilder, sortera leksaker, rensa datorn (varför har alltid alla ens elektroniska prylar slut på minne!?) och klippa lite filmer ifrån USA i somras. Ikväll ska jag på gympapass, så hej träningsvärk!

Tisdag: Beroende på vädret så tänkte jag ta mig upp till North Head Sanctuary i Manly. Ska vara en fin promenad med fantastiskt utsikt över Sydney och hamnarna. Dessutom ska det finnas lite minnesgrejer från andra världskriget där om jag fattar det rätt! Verkar intressant! Eventuellt lunch med ett gäng tjejkompisar efteråt!

Onsdag: På förmiddagen ska jag förmodligen iväg till Warringah Mall med Ida och Amanda, men planerna är lite oklara än så länge! På eftermiddagen ska jag sen hämta upp grannbarnen från skolan och umgås med dem tills pappan i familjen kommer hem. Mamman är bortrest hela veckan, så de frågade om jag kunde hjälpa till med lite hämtningar nu i veckan vilket jag såklart kunde!

Torsdag: Åka in till Bondi (inte varit där ännu!!) och kolla in en utställning av statyer som just nu finns längs en coastal walk där. Sista veckan nu, så måste ju passa på!

Fredag: Hämta grannbarnen i skolan igen och senare på kvällen kommer Amanda och Ida hit för lite jacuzzi bubbel och pizza. Längtar redan!!

Lördag: Just nu ser det ut som om det ska regna hela helgen, wiho! Blir kanske lite tv-spels häng med andra ord haha...

Söndag: Värdfamiljen kommer tillbaka, så vi får se vad dagen har att erbjuda. Är billigt att åka med kollektivtrafiken på söndagar, men om det ska regna hela dagen känns det ju sådär att ta sig ut någonstans! Håller tummarna för att väderleksrapporten ändras tills dess!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig