Veckans planer 31

Glad måndag på er! Hoppas ni haft en fin helg!<3 Här kommer veckans ganska lugna schema (men man ska väl njuta så länge det varar hehe?).

Måndag: Min syster kommer på besök till Göteborg, wiho! Blir att hänga på stan, tvinga med henne på träningspass och möjligtvis en runda ut till havet. Vi får se vad som faller oss in!

Tisdag: Fortsatt häng med syster! Måste klämma in en tvättid någonstans också, hur tråkigt det nu än är haha...

Onsdag: Ännu en dag fylld med systermys<3

Torsdag: Följa med Nils på tåget hem till Örebro. Inte varit där på nästan ett år så ska bli ganska mysigt. Förhoppningsvis hinner vi svänga förbi mormor en stund också!

Fredag: Blivit anställd av mamma att måla om ute på verandan, så det står på schemat denna dag. Bara massa renoveringar och målningar den här sommaren haha, men det är ju ändå kul!

Lördag: Cheerleading läger! Ska vara ledare på ett läger som hålls av min gamla "moderklubb" i Örebro. Ska bli så himla kul!! Så taggad på att nästa säsong ska dra igång nu. Cheerleading abstinensen är stoooor kan jag säga. Skönt att tryoutsen drar igång om bara några veckor!

Söndag: Oklart när jag drar tillbaka till Göteborg, men fortsätter nog mitt Örebro äventyr till början av nästa vecka i alla fall. Två av mina närmsta kompisar befinner sig där just nu (som jag inte sett sen jag åkte till Australien!!), så måste ju hinna med att träffa dem också!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig