Veckans planer 15

Måndag: Har bara vilat idag och försök bli av med den här envisa förkylningen. Ska snart iväg på ett gympa pass i stan som man lyckades boka in sig på trots att man mår sådär. Vi får se hur det går! Ska svänga in på apoteket för lite nässpray först och främst!

Tisdag: Jobb med kidsen!

Onsdag: Planeringsdag. Vi måste börja planera vår resa och boka biljetter till Melbourne. Helst igår. Är typ i förnekelse om hur många veckor jag har kvar här. Känns som så många, men börjar inse att det inte alls är lång tid kvar! Panik!!!

Torsdag: Jobb!

Fredag: Jobb!

Lördag: Ska se om det finns något bra sportevent på kvällen. Hade så gärna gått på någon match! Annars kanske det äntligen är dags för den där 30-tals bion jag pratat så mycket om? Annars blir det nog att fortsätta planera inför resan, tvivlar på att vi kommer hinna klart på onsdagen haha...

Söndag: Inte mycket planer alls den här dagen! Vi får se vad som kommer upp under veckan!

En ganska luftig vecka med andra ord, utan så många planer. Ska försöka njuta så mycket jag kan av sista tiden här och inte stressa runt, så det känns ändå bra! Förresten, ser ni hur fint Sydney är på bilderna? Sån himla fin stad!! London och Göteborg kommer alltid ligga i topp, men Sydney kommer definitivt strax därefter.

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig