Veckans planer 14

Här kommer en veckans planer på en tisdag igen hehe... Hursomhelst känns lite konstigt att vara tillbaka till vardagen igen efter en så händelserik dag. Konstigt, men ändå bra. Hann träffa småtjejerna innan de gick och lade sig i måndagskväll vilket var supermysigt. De hade så mycket att berätta! Lillen fick jag istället ett ordentligt välkomnande av imorse. Han ser mig, skriker "Julia" och springer mot mig med armarna i luften. Kändes nästan som en slow-motion scen i en film haha! Plutten<3

Har den här veckan inte så många planer, tar det lite som det kommer, men det är skönt det också. Börjar ju dra ihop sig så måste ticka av de sista sakerna på bucketlisten.

Måndag: Var i Blue Mountains med syster min! Körde runt i bilen från mina mardrömmar och hade världens bästa dag. Bilder kommer i ett eget inlägg (de laddas upp i detta nu!).

Tisdag: Har jobbat på som vanligt idag. Vet inte vad som har hänt, men tjejerna har varit superstars hela dagen! De var redo att åka till skolan redan vid åtta imorse, men jag fick stoppa dem påväg ut genom dörren och förklara att det var en hel timme kvar innan skolan började. Snacka om att chocka! Vi brukar annars vara där preciiiis när skolan börjar, eller fem minuter sent hehe... Har annars tvättat en massa och gjort fritata för första gången i mitt liv (barnen slukade den på en gång, så bra betyg där!). Det mest dramatiska som hände under dagen var dock att guldfisken lyckades hoppa ut ur sitt akvarium. Så sjukt!! Lillen hittade honom på golvet och springer och hämtar mig. Jag får panik, skriker på ena tjejen och hon springer upp och kastar i fisken i vattnet igen. Fisken överlevde som tur var!

Onsdag: Ledig!! Inga planer än så länge. Hade tänk ta en stranddag, men ska bli molnigt så lite oklart. Gympaträning blir det på kvällen i alla fall!

Torsdag: Jobb!

Fredag: Jobb!

Lördag: Ska försöka boka in ett biobesök på en 30-tals bio jag och Cornelia har velat gå till jättelänge (ska tydligen vara bäst på just lördagar!). Går det ens några bra filmer på bio just nu? Måste kolla upp det!

Söndag: Skulle vilja åka på någon av alla tusen marknader som finns i Sydney. Har ju några på min lista så vi får se vilken det blir! Kanske blir något museum också?

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig