Veckans planer 13

Måndag: Ledig! Ska möta upp Nils för att gå en fin hike längs med vattnet här i närheten. Manly to Spit Bridge heter den. På kvällen är det gympa träning igen, älskar måndagar för den anledningen. Är en sån himla bra klass!!

Tisdag: Jobb! Tror att det är en vanlig dag, dvs hitta på något med lillen på förmiddagen, laga middag under lunchen, skjutsa till tennis och balett på eftermiddagen och sen tillsist hjälpa till med läxor på kvällen. Inte så jättespännande med andra ord, men ändå en bra dag!

Onsdag: Ledig! Ska se om jag kan hyra en paddleboard i Manly någonstans. Har velat prova det så länge! Vädret visar 27 grader och sol så kan nog kanske äntligen bli av! På kvällen är det gympaträning igen i Narrabeen.

Torsdag: Jobb! Hänga med lillen på dagen och sen vankas det balett och simning på eftermiddagen/kvällen. Helt sjukt vad många aktiviteter tjejerna har!

Fredag: Min värdfamilj åker bort över helgen, så är ledig på fredag! Får låna deras ena bil över helgen, så vi har en massa planer medan de är iväg. Royal National Park, figure 8 pools och Blue Mountains bland annat. Är så så taggad!!

Lördag: Fortsatta äventyr!

Söndag: Fortsatta äventyr!

En ganska kort "jobbvecka" med andra ord, men ganska fullspäckad ändå! Har ni några planer över påsken? Hur konstigt är det inte förresten att det är påsk redan? Känns som nyss jag stod med tårna i sanden och kollade ut över nyårsfyrverkerierna. Tiden går läskigt fort hörni!

Någon som vill köpa en sån här till mig? Vill så gärna lära mig segla!! Ser så mysigt ut! Det och att testa på ridning är högst upp på min "saker jag vill testa"-lista.

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig