Veckans planer 11

Hej på er!

En "veckans planer"-inlägg som kommer på en onsdag? Jo ja, men varför inte haha?

Måndag: Jobbade hela dagen. Mormorn som vanligtvis har kidsen på måndagar var bortrest så jag fick rycka in! Jag och lillen åkte till poolen på förmiddagen och på eftermiddagen var det läxläsning för hela slanten för tjejerna. Hann förutom det dessutom med att baka choklad och banan muffins och laga köttfärsås och spagetti. Det ni!

Tisdag: Jobb igen. Inte lika spännande förmiddag för lillen. Vi åkte till Coles, en mataffär, och inhandlade bröd och mjölk (ALLTID slut här hemma). Rolig story är när vi var påväg till bilen måste lillen plötsligt gå på toa, så jag frågar i panik ett par damer som sitter och fikar om de kan vakta min vagn full med matvaror medan jag springer iväg till toan. Väl inne på toan släpper lillen lös två sekunder innan jag sätter honom på toaletten (jag håller alltså honom i luften) och både jag, han och toalettgolvet blir fullt av kiss... Där har ni det fancy liv man lever som au pair i ett nötskal haha! På efetrmiddagen var det skjuts till tennis och balett följt av ännu mer läxläsning. Ena tjejen går ju i femman nu och det är helt sjukt vad mycket läxor de har!!

Onsdag: Idag! Var iväg till Manly med Nils. Vi fick skjuts dit av Cornelias au pair kompis och sen köpte vi med oss Mcdonalds och frozen yoghurt till stranden. Lever på frozen yoghurt här. Vi äter minst en i veckan haha! Nu har jag redigerat lite bilder, preppat med blogginlägg och ska snart iväg på gympa i Narrabeen!

Torsdag: Jobbdag! Blir nog Taronga Zoo med lillen om det inte regnar (har varit väldigt dåligt väder på sistone!). De har säsongspass där, så vi är där säkert en gång i veckan! Han älskar det och säger alltid "zoo, zoo" så fort vi ska någonstans. Leder ju då såklart till många tårar också eftersom vi oftast bara ska till mataffären haha! Skjutsning till balett och simning med tjejerna på eftermiddagen/kvällen sen!

Fredag: Jobb igen! Jag och lillen ska på sång- och lekgrupp i Manly. Känner mig som värsta mamman. Så många gånger folk säger "gå nu till din mamma", "hjälper du mamma att handla idag?" osv varje gång vi är ute haha! Inga aktiviteter på eftermiddagen för girlsen så blir nog att umgås hemma, får kanske styra någon bakaktivitet.

Lördag: No plans! Får se vad man hittar på, ska bli supervarmt i helgen så lutar nog mot stranden!

Söndag: Ska på brunch med Katrin, en au pair som bor precis över gatan från mig, och ska förhoppningsvis möta upp Nils i stan sen. Passa på att åka färjan bara för att det är billigt typ haha!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig