Veckans mobilbilder

Hej på er och glad söndag! Vaknade upp hemma hos Karin idag efter en lördagskväll bestående av "mellomys" och film, men smet hemma ganska snabbt då det rådde pluggstuga hemma hos dem. Tänkte passa på att kika in här och uppdatera er på den senaste veckans bilder. Saknar verkligen att ta mer bilder, men känns så bökigt att ta med systemen överallt? Hursom, här är i alla fall ett hopplock av bilder från denna vecka och vad som hittades på då!:)

Blev en seconhand trip till Mölndal med Julia och Karin. En grå tröja med hög krage och korta ärmar fick flytta in hos mig! // Halloumiburgare och detektivspel bjöds det på i fredags! Dröm!

Hur vårigt med vita jeans? Har varit väldigt fint väder i veckan så har bara velat slänga bort allt svart och tråkigt och klä mig ständigt i vitt och beige! // Som vanligt har det även blivit några mäktiga solnedgångar från fönstret.

Nacho kväll deluxe med hemmagjord guac och ostdipp. Det ni! // Invigde balkongen för i år med strålande sol och 10 grader. Inte dåligt!

Vila ut ordentligt idag nu, förbered er för veckan som kommer och njut av en fantastiskt fin dag. Det är precis vad jag ska göra! Kram<3

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig