Van life

Hej kompisar!

Ny kategori, tjoho: "Van Life Australien". För det är precis så mitt liv ser ut just nu, vi åker i vår lilla van (som för övrigt heter Rosa/Rose/Rosie) upp med Australiens östkust. Vårt mål är Cairns, dit vi beräknas komma inom ett par veckor. Vägen dit har hittills kantats av nationalparker, äckliga toaletter, massa pasta, fantastiska stränder och en hel del mys. Tänk att man får göra detta äventyr med två av de bästa människorna i livet.

I skrivande stund sitter vi på en rastplats där vi ska stanna för natten, helt gratis dessutom. Vi glömde fylla på vår vattentank dock så istället för pasta blir det mackor till middag haha... Som ni hör lever man värsta glam-livet. Jag har massvis med bilder att visa er förresten, från dag ett till dag nu (dag tio? Tappat räkningen!), så ska försöka ladda upp dem i kronologisk ordning. Så förbered er på en massa inlägg!

Nu måste jag börja fixa min macka/middag här hörni, varken Karin eller Nils vill tydligen göra den åt mig:( Har hört talas om att man fick hela fyra salamibitar var. Lite glam-liv ändå!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig