Vad händer sen då?

För ett par veckor sedan skulle jag egentligen ha lämnat Sydney. 6 månader hade jag då varit här, vilket var hur länge jag hade kontrakt med familjen från början. Sen så bestämde jag mig för att stanna två månader till, det passade super för både mig och familjen, och så trivs jag ju så bra här. Kan inte ens föreställa mig att lämna Sydney och framförallt den här familjen. Så låt oss inte tänka på det längre (kommer sluta med att jag ligger och gråter i sängen haha), men vad händer då efter au pair tiden?

Förstår att det har varit lite oklart, har varit minst lika oklart på den här sidan kan jag säga haha, men nu börjar det hela klarna upp! Det finns ingen exakt plan riktigt, men vi har lyckats skapa någon slags ram i alla fall!

Först och främst kommer ju min bästis Karin i början på maj. Längtar ihjäl mig!! Sen två veckor senare är tanken att hyra en bil och åka upp längs Australiens östkust. Från Sydney till Cairns ska vi ta oss, en sträcka på blyga 270 mil. Det kommer bli en riktigt roadtrip, med hög musik i högtalarna och friheten i att åka precis vart vi vill och när vi vill. Kommer bli helt fantastiskt.

Uppe i Cairns tar vi sedan ett flyg tillbaka till Sydney och sen hoppar vi direkt på ett flyg till Taipei i Taiwan. Där har vi en mellanlandning på 17 timmar och vi har hört talas om att det finns gratis sightseeing turer från flygplatsen in till city. Så det kommer garanterat bli lite äventyr i Taipei innan vi hoppar på nästa plan som går mot San Francisco.

I San Francisco stannar vi ett par dagar. Jag och Cornelia har redan varit där en gång tidigare. Vi älskade staden då, så vi är supertaggade på ett besök igen! Blir att se sjölejonen från Pier 39, besöka Alcatraz och ta en massa kort framför Golden Gate bron såklart.

Sen flyger vi vidare till Miami, där vi ska möta upp kära mamma och pappa, plus kusiner och moster, för en familjesemester ihop. Planen är kryssning, roadtrip till New Orleans och så självklart massa shopping (sorry pappa haha) och häng vid poolen! Ska bli så mysigt!

I juli åker familjen hem igen, men då åker förhoppningsvis jag och Karin vidare till Kanada ett par veckor. Det här är den delen som är mest luddig just nu, men om vi får till det är jag säker på att det kommer bli helt otroligt! Googla bara på Kanadas natur så förstår ni varför vi vill dit! Vi ville till Nya Zeeland först, men eftersom det är kallt och snöigt där den tiden vi skulle åka dit, så skippade vi det. Vi tyckte då att Kanada skulle vara ett utmärkt alternativ! Håller tummarna för att vi får till det!

Någonstans i slutet av juli tar vi sista flyget för denna gång hem till Sverige igen. Ser faktiskt fram emot att komma hem till lägenheten I Göteborg (älskar älskar älskar min lägenhet och Göteborg haha) och träffa alla vänner och familj igen. Sen hörni börjar nästa spännande grej. Universitetet! Är faktiskt så taggad på det!! Känner att jag äntligen kan ha hittat rätt i djungeln av utbildningar, och bara det är ju ett extremt stort steg. Mer om det kommer senare, har så mycket att berätta på den fronten!

Men ja, där har ni en lååång uppdatering om hur de närmsta månaderna kommer se ut. Känner mig så himla lyckligt lottad och är så tacksam över allt. Livet här, livet hemma, möjligheterna man har och de människorna som finns i ens liv. Ni äger, kram!!<3

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig