Tre bevis på att världen är liten

Random bild från Hawaii då jag saknar just denna del av världen lite extra idag.

1. Jag efterlyste vänner i en grupp på Facebook (Londonsvenskar, tips för alla er som ska flytta hit!) och fick därigenom tag på två tjejer som verkade supertrevliga. De bodde också här i London sen några månader tillbaka och vi bestämde oss för att ta en fika tillsammans någon dag. Sagt och gjort, en molnig förmiddag möttes vi upp vid Piccadilly Circus och vår konversation gick ungefär såhär;

-Jaha, men vart bor ni då?

-I Fulham, du då?

-Va? Skämtar ni? Jag också! Vart i Fulham bor ni?

Det visade sig att vi bodde ungefär två minuter ifrån varandra. Av alla ställen man kan bo på i hela London bodde vi alltså så nära att vi nästan kunde vinka till varandra ifrån ytterdörren. Hur galet är inte det?

2. När jag precis hade flyttat hit var jag på en cheerleading träning hos en förening här i London. På mig hade jag en tröja som ett svenskt cheerleading företag gjort och på den stod det "CBS - Cheer Business Sweden". Då kommer en kille fram till mig på träningen och frågar om jag är från Sverige. Lite förvirrad (då jag inte ens pratat med honom förut) svarar jag att det är jag ju faktiskt. Tillslut kommer vi fram till att han har varit med och designat dräkterna som jag och mitt lag hade förra säsongen. På ett random ställe långt ut i bushen i London träffar jag en person som gjort dräkterna till vår lilla förening i Örebro. himla konstigt.

3. När jag var på Hawaii i våras bodde jag och Maja på ett hostel i Honolulu. Jag hade en annan kompis, Eira, som också befann sig på Hawaii och hade varit där i nästan tre månader vid det laget. Vi hade lite löst planerat att mötas upp i Honolulu och käka lunch någon dag. En morgon står jag i köket på hostelet och steker pannkakor, standard frukosten under hela den resan, när jag plötsligt ser någon jag inte hade förväntat mig sittande vid ett bord och käka frukost: Eira! Av alla hostel i hela Honolulu visar det sig alltså att vi har bokat in samma. Oddsen på den någon?

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig