Top 6 på min Spotify

Breathless Acoustic by William Prince - Myslåt gånger 100!! Som gjord för regniga höstdagar med tända ljus och en bok.

Shallow by Lady Gaga and Bradley Cooper - Har varit heeelt besatt av den här de senaste dagarna. Skämtar inte när jag säger att jag har haft den på repeat i flera dagar. Lady Gaga är helt magisk och vem visste ens att Bradley Cooper kunde sjunga?

World Gone Mad by Bastille - Hade helt glömt bort Bastille som band, men så har de ju en annan låt på topplistan nu tillsammans med Marshmello så klickade mig in på dem och hittade den här! Helt klart veckans fynd!

No Sleep by Benjamin Ingrosso - Okej, hur bra är Benjamins nya album? Så sjukt många bra låtar! Gillar feelingen lite extra mycket i den här, speciellt refrängen!

Consequences Orchestra by Camila Cabello - Är sååå svag för orkesterinslag i låtar (violiner, fioler osv) och den här har precis allt det! Tips, kolla även musikvideon med Dylan Sprouse (sååå bra!!) och hennes framträdande från AMAs av den här låten. Fick gåshud över hur bra hon var!!

Whatever It Takes by Imagine Dragons - Lite Imagine Dragons är väl ett måste haha? Älskar att återupptäcka bra låtar och här har vi just en sådan.

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig