The SPIT WALK

Hej på er! Idag på förmiddagen gjorde jag inte mycket. Jag redigerade några bilder, städade lite, tvättade, helt enkelt en massa ointressant, men som var nödvändigt! På eftermiddagen däremot hade Giulia, en au pair i Balgowlah också, frågat om jag ville med och gå en bit på The Spit Walk, en känd liten "hajk" här i området. Egentligen går den hela vägen fram till Manly, men vi gick bara till början (The Spit Bridge, därav namnet) och sen tillbaka eftersom Balgowlah är precis i mitten på leden.

Ser ni vad fint vi matchar tröjor? Jag hade tänkt ta min Kånken också, men tur var väl det att jag ändrade mig haha...
Om vi var livrädda för ödlan? Japp. Mycket zoom på den bilden.

Efter hajken kom jag hem, käkade middag, pratade med värdfamiljen lite (fick ett ägg spillt på mina byxor dessutom haha, småbarn) och just nu sitter jag i sängen. Lyssnar på listan "Feeling Acoustically Good" på Spotify, någon mer som är besatt av den? Så chill och avslappnande! Imorgon är det dags för jobb igen, men har nog bara lillen större delen av dagen då ena tjejen ska på gymnastikläger och den andra på kajaktur med sin mormor.

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig