THE WEEKND KONSERT

Ni vet det där lyckoruset, ja nästan en ren eufori, man känner efter en fantastiskt bra konsert? Ni vet när man fortfarande känner adrenalinet pumpa trots att man sitter på bussen hem och det var flera timmar sedan sista låten spelades? Ni vet när man ligger i sängen och försöker sova några timmar senare, men man kan inte sluta spela upp klippen på mobilen för att de gör en så lycklig?

Precis en sådan kväll hade jag i söndags efter The Weeknd konserten. Jag som inte ens är ett sånt stort The Weeknd fan och ändå var det livets kväll? Kan ju säga att jag definitivt är ett fan nu i alla fall! Här får ni lite mobilbilder från kvällen, alla tagna av antingen @Idatillas eller @amandaholgersson <3 Tack för en superkväll girls och extra mycket tack för att ni släpade med mig på detta!!

Uppladdning med Subway, jag och Amanda // Vi köade bara ungefär en timme utanför och fick faktiskt ändå bra platser!

Amanda, jag och Ida // THE WEEKND

THE WEEKND!!!

Som vi dansade, svettades, skrattade och sjöng oss alldeles hesa hela kvällen.

Har sen i söndags alltså bara lyssnat på The Weeknd på Spotify. Ny favorit är låten "Reminder", så in oss lyssna på den ifall ni inte hört den tidigare (som inte jag hade innan detta haha), Missa ej för guds skull!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig