The Ivy Chelsea Garden

Hur mysigt är inte det här stället? Det heter The Ivy Chelsea Garden och ligger som ni kanske gissat i Chelsea. Mötte upp Frida där imorse för en efterlängtad frukost. Frida (->  klicka HÄR för hennes blogg, några av bilderna är snodda därifrån så kika in vet jag!) var såklart den som hade koll och föreslog stället, är ju själv alltid hopplös när det kommer till ställen att äta på... Fint prat, bästa sällskapet, mysig omgivning, bra service, god mat (även om bären i min yoghurt var lite väl sura hehe), kan inte sluta med annat än succé! 

Sprang sedan vidare till Covent Garden för att kika in på Kikki K som nyss öppnat en affär där. Är man ett fan av pennor, mappar, fina skrivblock, almanackor, kort etc. säger jag bara gå dit! Finaste sakerna! Försökte hålla fingrarna i styr, men fick tillslut med mig ett par citatkort ändå. Tänkte att de kommer bli superfina i min nya almanacka.

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig