The Breakfast Club

​Träffade äntligen en megasaknad Lauren idag. Inte sett henne sedan i somras då vi vanligtvis har hela Atlanten emellan oss! Vi var på en massa äventyr runt om i östra London bland annat detta matställe. The Breakfast Club är en kedja här med lite restauranger runt om i stan och som det hörs på namnet är de kända för sin frukost (som de serverar ända till 17.00!!). På menyn hittar du allt från smörgåsar, engelsk frukost, pannkakor, ägg och granola. 

Vi beställde båda in pannkakor med bacon och sirap. Inte den mest fotovänliga maten kanske, men oj vad gott det var! Försökte också förklara för Lauren hur konstigt det egentligen är med pannkakor och bacon tillsammans, att vi inte alls äter det i Sverige, men hon förstod inte grejen. Klart man har bacon till sina pannkakor tyckte hon. Smarrigt var det i alla fall! Kämpade tappert, men fick tyvärr lämna en bit av den sista pannkakan. Så synd!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig