Taronga Zoo

I onsdags var jag med familjen till Taronga Zoo här i Sydney! När jag var liten bodde min farmor och farfar väldigt nära ett zoo, så för mig är det något som hör barndomen till lite. Barnen här var i alla fall så taggade på att få komma dit och visa mig alla djuren (speciellt spindlarna och ormarna som de vet att jag inte är ett så stort fan av haha).

Vi packade bilen med barnvagn och lunch och körde sedan ner till Taronga Zoo! Familjen fixade precis säsongskort där, som även jag får använda mig av, så kan tänka mig att det kommer bli fler vändor dit i framtiden.

Det var verkligen ett superfint zoo! Det låg lite som på en sluttning och hade därmed utsikt över Sydneys hamn överallt. Så fint! Tog nog fler kort på utsikten än på djuren om jag ska vara ärlig haha...

Parken var uppdelad som i olika teman, så du kunde till exempel gå på afrikanska safari stigen, indonesiska tiger äventyret eller australiensiska djur området. Det gjorde det hela lite mer strukturerat och lättare att hänga med!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig