Sverige Squad

Söndagen började som en ganska planlös dag. På förmiddagen åkte jag med familjen till det lokala köpcentrumet, Warringah Mall, för inhandling av lite sommarkläder till deras resa nästa vecka. Helt glömt bort hur mycket man egentligen växer som barn, behövs nya skor och kläder jämt ju! Så jobbigt haha! Nya skor stod bland annat på listan och vi var säkert en timme i skoaffären och provade skor. Jag fick ju såklart gå iväg på egna äventyr, men ville inte riskera att spendera pengar haha...

På eftermiddagen skulle familjen sen ha gäster över så bestämde mig för att ta mig ut lite. Mötte upp Amanda och Ida i Manly och tillsammans med två andra svenskar fikade vi på ett random ställe. Vi försökte ta oss till Fika, ni vet det svenska caféet, men som vanligt var det smockfullt, så vi tog ett ställe bredvid. Rolig sidstory är att påväg in till Manly öppnade sig himlen efter halva vägen och jag fick alltså gå i spöregn en kvart. Roligare kan man ju definitivt ha det!

Amanda och Ida

Senare blev vi alla lite småhungriga så vi köpte tacos på ett ställe bredvid wharfen (där färjorna går ifrån) och satte oss längst med ena stranden. Perfekt ställe för take-away!

På kvällen följde sen jag och Ida med Amanda för att handla. Ni ser ju hur koncentrerad hon är på listan här över! Det värsta är verkligen att storhandla för första gången i en affär! Man har ju noll koll på vart saker finns, så det tar sååå mycket längre tid. Majoriteten av tiden springer man bara runt i samma gångar om och om igen. Tur att Ida och jag fanns den som moraliskt stöd säger jag bara!

Hur sjukt stor är inte sötpotatisen? Australien, landet med större insekter och sötpotatisar. Skönt att vi har klarat upp det nu!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig