Sunset Cinema

Idag mina vänner är det regn, regn och åter lite regn här i Sydney. Man får nästan en chock varje gång man vaknar upp och man hör smattret mot fönsterrutan. Det är nästan lite mysigt, i alla fall en dag som denna när man kan stanna i sängen hela dagen och läsa böcker, kolla film och äta brownies haha!

Men istället för bilder på min säng får ni bilder ifrån en betydligt finare dag, då jag och Nils köpte biljetter till en utomhusbio!

Jag hade endast varit på utomhusbio en gång tidigare, förra sommaren i Göteborg. För let's face it, Sverige är inte landet för utomhusbios, ostadigt väder, kallt, kort sommar. Listan kan göras lång. Australien däremot? Varmt väder, 90% chans till sol, lång sommar, ja listan kan göras lika lång här! Utomhusbios är alltså väldigt stort här och varje sommar slår flera stycken upp läger runtom i Sydney! Fantastiskt tyckte vi!

Så vi köpte biljetter till Pitch Perfect 3 på ett ställe som heter Sunset Cinema här i norra Sydney, drog med oss en picknickfilt och såklart en massa snacks.

Här är Cornelias nya keps in action igen. SÅ fin!! Tycker att den passar henne så bra!

Vi, eller ja snarare jag haha, var så taggad på att se filmen också. Älskar de tidigare Pitch Perfect filmerna, även om ettan såklart är den bästa! Filmen hade som vanligt ingen direkt handling haha, men den var rolig, mysig och precis vad vi behövde efter en jobbvecka!

Här försöker jag vara lika cool som Cornelia, men får såklart inte ens på mig kepsen. Någon annan som har det problemet? Har alltid för stort huvud för alla hattar i affärerna, till och med när det finns storlekar på dem, så kan aldrig köpa mig någon snygg. Sad, but true.

Vi hade det supermysigt hursom, så är ni i Sydney på sommaren måste ni checka in en utomhusbio! Finns jättefina med utsikt över hamnen till och med! Tips tips!

Snart måste jag tillslut trotsa regnet i alla fall och ta mig in till stan för gympa träning. Stället jag går till har blivit utsett till det bästa gymmet för vuxen gymnastik i New South Wales. Det ni! Inte dåligt om jag får säga det själv. Jag har alltid, alltid, alltid tyckt att gymnastik är det värsta inom cheerleadingen, men nu har jag nästan börjat tycka att det är roligt. Bara det är en bragd i sig!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig