Strand, födelsedagar och tältbygggande

I tisdags på stranden // Favoritsmoothien med kardemumma OCH kanel. Ni hör ju, dröm!!

Regn hela veckan var prognosen, men icke då! Sydney har bjudit på finfint väder flera dagar nu, om än något blåsigt (såklart är det dock mulet och regnigt idag på lördagen när man är ledig haha...). Farmorn har varit här hela veckan och hjälpt till med allt möjligt, så har faktiskt haft ganska lugna dagar.

I tisdags gick jag och lillen till stranden. Vi åt vattenmelon, lekte i vattenbrynet och njöt av solskenet. Onsdagen bjöd sedan på en promenad med Freddy, som sen kom hem till mig och träffade "hela gänget". Min värdfamilj tyckte att hon var sååå trevlig, så all cred till henne haha! Torsdag och fredag var sen ganska lugna, normala arbetsdagar. Lekte i lekparken med lillen, tvättade och bakade.

I fredags var det dessutom mammans födelsedag, så det bjöds på festlig födelsedagsfrukost och paket på morgonen. Föräldrarna var sen ute och åt på en restaurang på kvällen medan jag och farmorn var hemma med kidsen. Vi åt thaimat och glass med jordgubbar innan vi myste framför TV:n och filmen Föräldrafällan (som ingen av kidsen hade sett förut?!?!).

Idag, lördag, ska jag försöka ta tag i det här med att rensa datorn. Får hela tiden upp "startskivan är nästan full" vilket är något irriterande. Har gått sådär hittills haha... Har istället spenderat hela förmiddagen med att sätta upp ett tält i trädgården och sen spela monopol inuti det med tjejerna. Såå mysigt! Favoriten när man var liten ju haha! Ikväll blir det födelsedagsmiddag med släkt och vänner. Har ryktas om att det kommer bjudas på en riktigt god Pavlova och det tackar man ju inte nej till!

Hoppas ni har en fin lördag kompisar!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig