Stopp 4 - Gold Coast

In i bilen igen och vidare ifrån Byron. Vårt nästa stop var inget mindre än Gold Coast. Man skulle kunna tro att det är en kuststräcka, men nej, det är faktiskt en stad! Den är lite som Australiens Las Vegas, massa show och glitter, kasinon och fest. Till skillnad från Vegas ligger den dock precis vid havet och har supermånga stränder! Så vi kan också lägga till surfing och beachkultur på listan.

När vi kom dit parkerade vi bilen och tog en rundtur på stan. Vi gick några gator ner och en bit på stranden. Vi åt middagsrester till lunch på en filt i sanden och åt sen hamburgare på Burger King (eller "Hungry Jacks" som det heter här) när vi efter resterna fortfarande var hungriga haha!

Karin dansade lite på stranden, som man alltid borde göra, right?

Sen åkte vi iväg till ett superstort shoppingcenter. Vi var så rädda att vi av misstag skulle komma in i parkeringshuset (vår bil är ju så hög att vi inte får plats och de har parkeringshus PRECIS överallt här), men vi lyckades undvika det och snodde en plats på ett närliggande bibliotek istället. En baddräkt fick följa med mig hem och ett par flip flops för Cornelia. En lyckad shoppingtur allt som allt, trots stressen kring parkeringen haha!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig