Stopp 2 - The Big Banana

Visste ni att det är en grej här i Australien med stora, helt random, föremål? De har till exempel en gigantisk räka på ett ställe. Hur konstigt är inte det? Räkan var tyvärr inte längs vår rutt, men ett annat föremål lyckades vi pricka in nämligen "The Big Banana" i Coffs Harbour!

Här har ni skönheten (plus två andra skönheter). Hyffsat stor ändå! Självklart fanns det också ett fik som sålde allt bananrelaterat du kan tänka dig och en presentshop med bara bananföremål. Ska det vara så ska det vara!

Karin satsade på en banana-split...

Vilket hon var så här glad över!

Jag och Cornelia körde istället på glass!

Helt klart ett mysigt stopp på vår väg. Ett måste? Nja, inte direkt. Men ett ställe att få en original bild på? Absolut.


Vädret var tyvärr sådär, så istället för att stanna på en massa stränder längs vägen bestämde vi oss för att köra upp till det ökända Byron Bay på en gång. Där spåddes det nämligen sol och moln istället för regn och moln och vi behövde en beachdag!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig