Simbassänger i värmebölja

Idag skulle det bli hela 35 grader (!!!) sade väderappen, och oavsett om det faktiskt blev så eller om temperaturen var någon helt annan, så var det i alla fall förbaskat varmt!

Badhuset utanför!

Så jag och lillen drog iväg till ett badhus på dagen och sprang i vattenspridare och åkte rutschkanor i några timmar. Superhärligt badhus med både utomhus och inomhus pooler. Blev inspirerad av de kämparna som var där och motionssimmade, så nu har stora tjejen lovat att lära mig simma (hon är superduktig nämligen!). Ni som känner mig vet att jag är världens landkrabba, icke att förväxlas med badkruka dock! Kallt vatten har jag inga problem med, men jag har aldrig varit den där naturliga simmaren helt enkelt. Är nöjd så länge jag håller mig ovanför ytan typ haha! Men det ska det bli ändring på nu! Snart är jag den där smidiga simmaren som kör några vändor en torsdagsmorgon också!

Badhuset inuti!

För övrigt så är det sista dagen i skolan för kidsen imorgon innan det efterlängtade sommarlovet. Skolan festar till det ordentlig med fri klädsel haha, så det kan bli spännande imorgon bitti hur vi ska lyckas välja det! Så skönt med uniform annars ju!! Vi hann också med en Skype träff med grannarna som flyttade till England förra veckan, en pizzamiddag och första timmen på en julfilm idag (och såklart en massa allmänt kaos, tre barn liksom hehe). Imorgon rullar det annars på som vanligt och sen är det helg igen, galet!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig