Senaste från mobilen

Shoppingdejt med Julls och Maja. // Vinterjackor och skor kom ner från vinden i veckan och gjorde hallen till 100 procent mer full av saker haha...

Lindt bollar (typ det bästa som finns?) från Hede Outlet i Kungsbacka. // Smoothies från Joe & The Juice.

Har blivit extra många timmar i Berghalla på senaste då det just nu är koreografi veckor, sååå kul!! // Ullared besök har också hunnits med och vår vagn såg ut såhär. Blomfantaster eller vad haha?

Mysfrukost med Julls. Hur lyxigt är det inte att gå ut och äta frukost? Gör det nästan aldrig, men det är verkligen så mysigt! // Har sprungit runt en massa i min nya mönstrade kappa från Vero Moda, älskar den!

Höstiga promenader ska inte underskattas hörni! Just denna gick jag i Västra Frölunda påväg till GCO:s styrelsemöte. // Har jag sagt att jag älskar spelkvällar? Här var vi ett helt gäng som åt middag och spelade "Whitechapel". Himla roligt spel plus att få hänga med sina vänner = dröm!

Hösten är ju ändå årstiden som är gjord för mysiga cafébesök, eller hur? // Solrosor är ju så fantastiskt fint! Livar helt klart upp en regnig dag. Dessa är från "Bunches" inne i centrum!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig