Senaste dagarna

Den här veckan har jag jobbat mer än vanligt (pga mammans brutna nyckelben), så något tomt med inlägg här därför. Meeen trots att jag har jobbat en del har veckan absolut inte varit händelselös! Snarare tvärtom! Förutom att köra på en väg med fem filer i rusningstrafik, lyssna på "Girl on Fire" låten 24/7 och baka citronkakor har jag även hunnit med detta:

Taronga Zoo

Jag åkte till Taronga Zoo med lillen igen i onsdags. Tigrar är hans absoluta favoritdjur (om man inte räknar med fåglar som man kan springa efter haha) så vi snackar en väldigt exalterad liten tvååring när vi kom till tigerområdet. Förutom tigrar såg vi även en sälshow och åkte linbana över hela området. Supermysig förmiddag!

Forty Baskets Beach

Jag och lillen tog en promenad i området bort till Forty Baskets Beach i torsdags, vilket är den närmsta stranden härifrån. Tar kanske 10 min att gå ifrån huset, men såklart tog det desto längre tid med en liten en som ville plocka upp varje pinne han såg och peta på varje myra vi gick förbi. Stranden var i alla fall superfin, och promenaden dit likaså. Kan inte förstå att allt det här fina finns i "mitt" kvarter, några minuter bort?

Juldekorationsspaning i Manly

Jag skjutsade lilla tjejen plus hennes kompis (som är svensk!) till balettlektionen i onsdags och fick då en "fri" timme inne i Manly. Spanande såklart in juldekorationerna som de fått upp på Corson nu, innan jag köpte med mig lite choklad ifrån Coles och gick och satte mig vid stranden.

Strandhäng

Idag var jag äntligen ledig lite, så dagen spenderades på bästa sätt, på stranden med massa härliga människor. Tog mitt första dopp i havet idag också (skamligt att man inte gjort det ännu haha). Kallt som tusan, men så skönt en varm dag som denna! Så nu är jag lite rödare, lite tröttare och lite gladare helt enkelt. Förresten, hur nice är inte min runda filt/handduk jag fyndade för halva priset idag? Så nöjd!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig