Second hand shopping och gelatos

Hur tillbringar man bäst en söndag? Jo, med Freddy, second-hand shopping och gelatos såklart, vilket var precis vad vår söndag bestod av förra veckan. Lite mer exakt såg dagen ut såhär:

Freddys roomie Julie, secondhand experten själv, hade gett oss tonvis med tips angående om bra butiker att gå till, så det var bara för oss att börja bocka av ställena på listan. Först upp, en Vinnies butik i Mosman!

Typ såhär glad blir man när man hittar Birkenstocks för 10 dollar haha! Freddy hittade en massa här, men det gick lite trögare för mig. Ut med oss fick vi i alla fall en påse, så butik nummer ett: lyckad!

Sen tog vi oss över till Crows Nest för Vinnies nummer två för dagen.

Här var det mycket större, och betydligt mer utbud. Jag lyckades hitta mig en jacka/kappa, precis vad man behöver i 30 graders värme, och Freddy en scarf. Vad tycker ni om scarfar förresten? Freddy ser alltid så himla cool ut i dem (i håret, på väskan, runt halsen), men vet inte om jag är tillräckligt "hipp" för att bära upp en haha...

Efter butik nummer två började vi bli hungriga, så vi tog oss en sväng runt Crows Nest, där varken jag eller Freddy varit tidigare, för att hitta ett bra ställe för en sen lunch.

Tillslut hittade vi detta mysiga ställe! Väldigt färgglatt och Kuba inspirerat, både till mat och dekor!

Att bestämma mat var inte det lättaste, vi ändrade oss säkert tusen gånger innan vi beställde in fajitas och en nachotallrik.

Maten var okej, inget fenomenalt eller fantastiskt, men vi var så hungriga så all mat slank ner i alla fall!

För efterrätt gick vi över gatan till ett gelato ställe! Och om beslutsångesten hade varit stor innan...

Kolla bara på det här, glass efter glass med smaker som lät fenomenala allihopa!

Efter att ha fått smakat på säkert hälften av smakerna haha, tog jag en pistage strut och Freddy skapelsen nedanför.

En gelato munk!!! Har ni hört något så fantastiskt?? Ja, ni ser ju själva, min lilla strut bleknade i jämförelse haha!

Efter glassen var Freddy tvungen att åka iväg och jobba, medan jag åkte in till Sydney för lite kvällshäng med Cornelia. Vi satte oss ner i botaniska trädgården för att planera lite resor och helger i framtiden. Vi riktigt njöt av de sista solstrålarna innan vi tillsist tog oss hemåt igen.

Där har ni en ganska så bra söndag, mina vänner! Denna onsdag har dock varit lite slöare. Åkte till Warringah Mall med Cornelia på förmiddagen. Shoppade ett par solglasögon och balsam (använde sista idag så perfekt tajming!). På eftermiddagen har jag mest vilat, kollat youtube och läst litegrann. Nu ska jag snart iväg på gympa igen, känns som om jag alltid skriver det här haha? Hursom, så är jag i alla fall taggad! Känns bra att verkligen ha kommit igång nu igen!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig