Second Hand Shopping and Chinese Salad

Vet inte vad som har hänt med vädret här? Så fort det slog om till december (som ju är en sommarmånad här) har det börjat regna en massa och varit allmänt grått och tråkigt! Imorgon ska det dock bli bättre, 30 grader och sol säger väderappen, vilket jag inte tackar nej till!

Idag har det alltså regnat, men även varit soligt om vartannat. Har såklart tajmat det som ett proffs också, gick från bussen i spöregn och var sen inne i butiker medan solen sken. Härligt! Nu ska jag sluta klaga och berätta vad jag gjort idag istället haha!

Efter en seg morgon, med tvättning (eller ja, jag tog in tvätten från igår som jag råkade glömma ute hehe) och bara allmänt chillande mötte jag upp Freddy. Hon var supertaggad på att second hand shoppa, och jag är ju inte den som säger nej till shopping, så vi for till två butiker i Manly.

På den ena hittade vi inget speciellt, men på den andra... Vi provade SÅÅÅ mycket kläder, det var tre plagg för 15 dollar nämligen, och jag vet inte hur många gånger vi gick in och ut ur provrummen. Det kändes som om de hela tiden hängde upp nya saker, så varje gång vi gick för att lämna tillbaka något hittade vi alltid massa nytt! Tanterna som jobbade där blev helt engagerade i vår klädjakt och gav massa tips på kläder och kom alltid med kommentarer när Freddy kom ut ur provhytten. "If I looked like that in that red dress I would wear that to work!", "Oh my godness, look at those legs!!", "That fits like a glove, honey!". Det var så söta!!

Det här var en ganska liten butik, så tillslut blev även en del av kunderna engagerade också. En dam kom med en kjol till Freddy som hon trodde skulle passa till exempel och en annan tyckte att Freddys klänning inte alls var för tajt, men Freddy skulle nog inte kunna äta mer än vad hon gjorde nu haha!

Ni hör ju, det var som en scen ur en film. Fick ont i magen av allt skratt haha!

Två stora påsar, massvis med kläder, en bok och ett par skor fick vi tillslut med oss hem!

Efter shoppingen var vi både hungriga och törstiga så vi svängde in på ett ställe som hade asiatiska sallader. Manly har verkligen så många mysiga små restauranger och fik överallt!

Såhär gott hade vi det!

Senare på kvällen tog jag mig till Warringah Mall för att julklappsshoppa lite. Blev bara en snabbis för sen var det barnvaktning som gällde. Mamman och pappan skulle ut och äta lite spontant med grannarna som flyttar till England i helgen (så trist för de är verkligen hur trevliga som helst!!). Jag och kidsen åt istället pizza och hade en spakväll med hemmagjord lotion och gurkor för ögonen. Lillen åt sina gurkor på en gång dock och det hela slutade med att han fick tag på krämen och smetade den över hela sig haha... Han är för snabb för sitt eget bästa den där ungen!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig