Rosa dahlior och videung

Hur har er onsdag varit? Er vecka? Tycker alltid det känns så långt till nästa helg på måndagen, men nu är vi ju halvvägs där igen! Varför är det alltid så haha?

Köpte med mig lite snittblommor häromdagen. "Bunches by Blomrum" är ett tips om ni letar snittblommor i centrala Göteborg, de har så mycket fint! Fick med mig ett par Dahlior och några kvistar Videung. Hur bra förresten att videkvistarna torkar och kan stå hur länge som helst? Dahliorna har redan börjat sloka, men Videungen kan jag nog ha kvar hur länge som helst! Så bra!

Titta så höstigt och mysigt det blev! Sen blev det 20 grader i Göteborg så myskänslan försvann lite haha, men tycker att det blev så fint! Supernöjd!

Var för övrigt i skolan på förmiddagen idag. Hade en föreläsning om deltagarkulturen i dagens medier! Åt sen vegetarisk Oumph till lunch, har ni provat det? Både gott och superlätt att laga! Åt det tillsammans med pitabröd, lite fetaost och grekisk yoghurt, klart på 10 min! Sen är det träning med våra magiska kids ikväll, älskar att få vara deras coach <3

​Nu ska jag se klart ett avsnitt av "Friends" och sen börja klura på en inlämning i skolan. Alltid lite klurigt innan man har kommit igång ordentligt!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig