Poddtips och tacos

Hej på er!

Har ni lyssnat på Michaela Forni och Michaela Hamiltons podd, "Forni och Hamilton"? Lyssnar på den här varje tisdag när lillen sover! De är himla roliga tillsammans och pratar om "det fruktansvärda underbara livet i stort helt enkelt" som de själva skriver. Allt från kärlek och döden, till vänner och pinsamma situationer. Och så delar de med sig av superfina texter de själva skrivit då och då! In och lyssna vet ja (jag lyssnar via podcast appen i mobilen!).

Annars har dagen flutit på som vanligt idag. Var och handlade imorse, lagade tacos till middag och skjutsade runt tjejerna på en massa aktiviteter på eftermiddagen. Ganska chill dag egentligen. Slår mig ibland att det faktiskt är mitt "jobb" detta. Åka och handla haha? Laga tacos? Allt som man gör annars, utöver jobb liksom!

Gymnastiken igår gick fint förresten. Går till ett gym i stan och äääälskar det. Massa förövningar, stationer, tips och tricks! Tar en timme och en kvart att åka dit enkel väg, men det är så så värt det! Nu ska jag bara se till att lära mig några nya skills också!

Passet imorgon är mer öppet, man får göra lite vad man vill, men har tillgång till hela hallen. Tänker att det blir en bra blandning, ett strukturerat pass och ett lite mer fritt. Önskar bara att jag hade med mig mitt passteam (ni vet vilka ni är haha), så jag hade grymma och stöttande passar till allt också<3

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig