Pampasgräs

Okej, japp, även jag föll tillslut för trenden (är det ens en trend längre haha?). Införskaffade häromveckan tre stycken Pampasgräs stjälkar från Bunches, lite mindre dock än de stora som ibland säljs. Perfekt för en lägenhet på 38 kvm dvs!

Fun story, lyckades hantera dem hela vägen hem från stan utan en endaste skråma men lyckades självklart mosa toppen på dem i hissdörren här hemma... Så himla typiskt, men tror att jag lyckades rädda dem någorlunda i alla fall!

Tada! Så här fint blev det! Fick flytta runt lite grejer, men hittade efter ett tags pysslande den perfekta platsen på TV-bänken. Tyckte det blev himla fint med kontrasten i färg mot fiolfikusen som står bredvid. Grönt och frodigt vs torrt och beige typ.

Fick tipset att spraya gräset med hårspray innan man började plocka med dem inomhus för att undvika att den fällde en massa! Så hävde på en massa hårspray och fick knappt något i lägenheten, yey!

Känner ni igen citatet förresten? Var besatt av den här filmen förut, tycker den är så fin!

Upptäckte nu att pampasgräset matchar fint in med korgen fiolfikusen står i också (som för övrigt är ifrån H&M Home!). Älskar genomtänkt inredning, även om det ibland inte ens är med mening hehe.

Hur har ni det denna lördag annars? Jag har tagit det ganska lugnt hittills. Ätit pizzarester till lunch (kan vara det bästa som finns?), lyssnat på en massa akustisk musik och hittat ett par bitar rätt på pusslet jag ogenomtänkt drog igång i veckan. Hela vardagsrumsgolvet är just nu fullt av små pusselbitar, så det är väldigt begränsad rörlighet här hemma ;) Nu ska jag snart kila ner till Julia och Karin för lite lördagsmys!

Ha det så fint så hörs vi senare!<3

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig