Palm Beach

Palm Beach, hörni. Hur fint är inte det? Jag, Nils och en amerikansk tjej , Holley, var där förra veckan. Palm Beach är ju då alltså änden på Northern Beaches i Sydney. Längre än så kan du inte komma på kuststräckan norrut utan att korsa vattnet, helt enkelt.

Det mest kända och turistiga man kan göra där är att (förutom att ligga på fantastiskt fina stränder då såklart) vandra upp till fyrtornet och sen ta en massa bilder därifrån på den fantastiska utsikten, gärna på en sten och med armarna uppe i luften. Vi ville ju såklart inte vara sämre, så upp for vi i värmen!

Efter en kort vandring, om än en väldigt svettig sådan, hamnade vi här. Uppe på kullen, bredvid fyrtornet, med en makalös utsikt.

Det här med att posera snyggt på bild? Svårare än man kan tro!

Tur att utsikten vägde upp våra icke existerande poseringsskills!

"Måste"-bilden! Check!

Syster och jag<3

Efter tiotusentals bilder på toppen tog vi oss ned mot stranden för att hitta lite lunch. Lunchen var inget att hänga i julgranen, ful och tråkig med andra ord. Det enda positiva var att vi i alla fall blev mätta så vi kunde ligga på stranden ett tag efteråt haha...

Vem visste att det fanns så många barrträd i Australien? Hela Manly kryllar av dem, och Palm Beach också tydligen!

Så här såg då stranden ut (där vi alla tre somnade på varsin handduk efter ett snabbt dopp haha). Stranden var väldigt bred, med en massa hus innästlade i naturen bakom. Och hur såg husen ut? Well, låt oss säga att man i alla fall inte är fattig om man bor i Palm Beach. Vi hittade även den här mysiga farbrorn som stod med ett staffli och en målarpensel i handen.. Blev en bild på det också.

Svensken inom mig måste ändå ta kort på alla palmträd. Känns fortfarande så härligt! Snacka om semestervibes!

Idag är det ju för övrigt Australia Day! Har inte gjort något speciellt alls, hur tråkigt det nu än låter. Hade kidsen en stund på förmiddagen, så föräldrarna kunde planera lite inför familjens 6 månaders resa andra halvan av 2018 (huuuur coolt??), och sen även på kvällen. Glass, film och byggande av tält i trädgården stod på schemat då! Älskar att hänga med kidsen (oftast i alla fall haha), så hade ändå en väldigt mysig dag!

Ha en fantastisk helg hörni!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig