På husspaning

Okej, är jag den enda som älskar att spana på hus? Är så långt man kan komma ifrån att köpa ett hus själv haha, men tycker ändå att det är så kul!! Älskar just sydstatsinspirerade hem. Ni vet, fönsterluckorna, wrap-around verandorna, ganska utsmyckat. Tänk er i "Heart of Dixie" och "The notebook" trakterna.

Hursom, när vi var i New Orleans i somras besökte vi ett område (The Garden Dristrict) känt för just sina hus och oh my god... Drömhusen!! Gata efter gata, kvarter efter kvarter fulla av just såna hus.

Whaaat? Ser ni fönstren? Sååå fina verkligen!

Det var helt sinnes! Så pampiga, stora och detaljerna sen...

Vi åkte flera varv mellan husen och häpnade på nytt för varje sväng vi gjorde. Helt fantastiska!!

Synd bara att man inte riktigt gör såna här hus i Sverige hehe... Krävs helt klart en speciell plats för att det skulle passa in. Vad tycker ni om såna här hus förresten?

Är ni mer för modernt eller lite mer antikt när det kommer till hus? Jag är till 100% en antik människa i den här situationen, kan absolut inte se mig själv bo i en "svart låda" haha... Men tror mest det handlar om personligheter. Det är inte jag helt enkelt, medan Karin till exempel passar som handen i handsken i ett ultra modernt hus. Helt rimligt ändå!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig