Om att säga "hej då"

Alla som känner mig vet att jag har extremt svårt med avsked. Jag får en klump i magen varje gång jag ens tänker på att säga "Hej då, ha det fint. Vi hörs!" till någon jag älskar. Jag är en riktig lipsill när det kommer till det mesta, och just i det här fallet pratar vi tårar i dagar, även om det är något väldigt roligt som börjar, ja något jag till och med sett fram emot i månader. Jag är nog helt enkelt egentligen inte så bra på förändringar som jag vill låtsas vara.

Att krama om min värdfamilj en sista gång var verkligen något av det jobbigaste jag gjort. Att dessa en gång främlingar tog emot mig med öppna armar, inkluderade mig i allt, såg till att jag alltid mådde bra och tog hand om mig så väl kommer jag alltid att vara så tacksam över. Dessa främlingar är idag inte längre främlingar, utan en del av min familj och jag har inte riktigt ord över hur mycket det har betytt för mig.

Jag grät, sann till min natur, hela dagen innan, hela dagen under och hela dagen efter våra "hej då". För aj, vad ont det gjorde att krama om dem och sedan se dem försvinna runt hörnet, men det finns ändå något fint i det hela också. Vi var verkligen en sån himla bra match. Att det var en match som gjordes efter ett skype samtal och några mail fram och tillbaka från andra sidan jorden gör det hela ännu mer otroligt. Jag har haft en sådan himla tur och det är ändå det jag har försökt fokusera på.

Jag vet ju att det inte var sista gången vi såg, inte på långa vägar. Vi ses redan i september och sen förhoppningsvis inte långt efter det heller. De här människorna kommer följa med mig hela livet (tjejerna har redan bokat in sig som flower girls på mitt bröllop till exempel haha) och det är ju helt fantastiskt.

Sydney kommer för alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. En bit av det lämnades nog till och med kvar där i Manly.

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig