Old Spitalfields Market

Idag var det dags för en tur till östra London, med andra ord till andra sidan stan, för att besöka Old Spitalfields Market. På vägen dit från tunnelbanan passerade vi denna fina kyrka. Från ingenstans dök den bara upp på lite typiskt London sätt. Man vet aldrig vad som väntar bakom nästa hörn.

Marknaden låg i en väldigt annorlunda och häftig byggnad, men själva marknaden var inte så mycket att ha, kanske möjligtvis mössorna som Frida blir glad av här över haha! Det i sig var väl kanske ganska väntat, lite så det brukar vara här i London, men mat fanns det desto mer av. Vilket passade oss alldeles utmärkt. Allt från kända kedjor till gatustånd.

Vi valde tillsist Gourmet Bruger Kitchen, GBK. En känd hamburgerkedja här som varken jag eller Frida hade testat på.

Sagt och gjort. Vi beställde och åt sedan himlans goda hamburgare med både pommes och dippsåser. Med en lunchmeny för bara 5.95 pund så var det helt klart en vinnare! Jag åt en klassisk cheeseburgare medan Frida var lite mer äventyrlig och tog en med avokado. Nöjda blev vi i alla fall och drog oss sedan hemåt.

Klantig som man är lyckades man även ladda på sitt Oyster Card med buss veckokort istället för tunnelbana veckokort så var tvungen att åka buss hem. Östra till västra London. Vi snackar om ungefär två timmars bussresa här. Som tur var hade man Frida (stackaren) med sig så man slapp vara ensam.

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig