Ny favoritstrand

Okej, en sak som är säkert är att det fullkomligt kryllar av stränder här. Vi snackar inte tre eller fyra stycken, snarare hundratals. Vid slutet av varje väg finns en strand känns det som. Så att säga att man hittat sin favoritstrand är en big deal. Meeeen vet ni vad kompisar, jag har hittat min favoritstrand.

Och inte ens är den i Northern Beaches området. Den ligger i Mosman, ett område lite närmare stan, men ändå norrut från city så att säga! Jag pratar om en strand som heter Balmoral Beach. Den är så så fin! Inga jobbiga vågor som hotar att slå omkull en, skuggplatser, härlig atmosfär, bred strand, en fin strandpromenad, mysiga caféer, ja listan kan göras lång som ni märker!

Lägg till fin omgivning på den listan! Kolla bara så fint!

Vi var ganska så lyckliga när vi slog oss ner i skuggan (på Cornelias begäran haha). Inga rosa räkor här inte!

Strandpromenaden!

Det enda negativa var en sjuk uppförsbacke tillbaka till bussen. Den absolut längsta uppförsbacken jag varit med om. Både brant och lång, det kallar jag brutalt. Men trots det ska vi definitivt komma tillbaka hit! Kan inte förstå att jag missat denna hela sommaren!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig