Netball och Manly

Hej kompisar!

Hur har er helg varit? Själv lever man på hostmedicin och nässpray här. Har åkt på en förkylning med tillhörande hosta (skyller allt på min syster som var sjuk förra veckan), så har själv tagit det ganska lugnt.

I lördags blev det dock en supertidig morgon. 6.30 stod alarmet på, borde vara kriminellt på en lördag... Lilla tjejen hade sin första netball match någonsin så självklart var man tvungen att följa med! Har ni hört talas om netball förresten? Varenda tjej spelar det här! Det är som en blandning mellan doppboll som man körde på gympan i skolan och basket. Vi åkte i alla fall bort till en stor anläggning i Curl Curl, var huuuur många planer som helst, och såklart hur många bilar som helst. Så jag och lilla tjejen blev avsläppta medan mamman letade parkering (vid det här laget var vi redan sena) och vi sprang sen runt i en hel kvart och försökte hitta rätt plan haha. Inte det lättaste hörni!

Precis när matchen skulle börja hittade vi tillslut rätt och några minuter senare kom mamman dit. Tjejerna var i alla fall supersöta (alla spelar i klänning, hur konstigt?) och alla var ganska så förvirrade. Domaren fick ropa flera gånger "Nej nej, vänd håll! Ni ska göra mål åt andra hållet!" haha!

Efter matchen åkte vi hem och efter en snabb tupplur i sängen tog jag bussen in till Manly. Här ser ni gatan jag bor på förresten (mitt hus är precis bakom mig) och utsikten från busshållplatsen. Älskar att det är så många träd runtomkring!

I Manly mötte jag upp med Nils och vi köpte frozen yoghurt, vandrade runt på söndagsmarknaden och köpte tillslut med oss mexikansk lunch till stranden. Vi bredde ut vår filt under ett träd i skuggan och satt där i flera timmer (sov också en del om vi ska vara ärliga hehe).

När vi fått nog av att slappa tog vi bussen till Chatswood och shoppingcentrumet där. Enda Zara butiken på norra sidan av stan ju haha! Jag köpte ingenting, men Cornelia shoppade desto mer! Känner att det blivit lite omvända roller på sistone.

Vid fem tog vi bussen hem igen eftersom jag skulle vara barnvakt åt min värdfamilj. Vi hade en supermysig kväll tillsammans med kidsen. Vi målade naglarna, tittade på film och hade en photoshot (skrattade så tårarna rann!!). Med andra ord så hade vi en superfin lördag. Sydney bjöd på fint väder och bra sällskap, värre kan man ju definitivt ha det!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig