National History Museum

Finns så otroligt många museum i London och det bästa är att många av dem är helt gratis. Perfekt haha! Här har ni bilder från National History Museum, ett utav dem bästa i min mening. Kan väl liknas lite med Naturhistoriska i Stockholm fast mycket större. Älskar att det är en sån kontrast inuti också. Ena änden är futuristisk och man åker rulltrappa upp i och igenom solen och den andra har någon typ av "Harry Potter"-känsla med höga valv och marmortrappor. Himla fint med andra ord.

Idag har man varit ledig från jobbet och jag har inte gjort mer än att laga lunch (vilket i sig är ganska stort) och kollat ikapp några avsnitt av Scream Queens. En sån himla konstig och udda serie, men jag älskar den! Ska snart iväg på middag hos Linnea och Cissi. Ska verkligen bli jättemysigt och dessutom är det ju så himla lyx att vi i princip bor grannar. Inte ofta man har mindre än en halvtimmes resväg dit man ska här i London!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig