Nandos i Sydney

Någon här som varit på Nandos i London? När jag bodde där var jag nästan stamkund på Nandos hehe... Värre var det på Subway där de tillslut kunde min order, men det är en annan historia!

Nandos finns hursom även här i Sydney, så jag och Cornelia hade bestämt att när hon väl fixat allt med jobb osv härnere så skulle vi gå dit och fira. Det är dessutom Cornelias favorit restaurang, så valet var ganska givet!

Såååå i måndags åkte vi in till city och efter lite shopping gick vi till närmsta Nandos för att äta lunch. Jag beställde in kyckling med lemon herb och Cornelia en kycklingburgare med kryddan "hot" (vilket är "bränner sönder i hela munnen"-hot så förstår INTE hur hon ens kan äta den). Plus lite vitlöksbröd! Hur kan vitlöksbröd vara så himla gott? Ganska säker på att jag skulle kunna leva på endast det och fortfarande vara lycklig om jag hade fått chansen. Supersmarrigt var det i alla fall!

Och var det lika bra som i London? Förutom lite skillnader på menyn så var det exakt likadant!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig