Mt Tamborine

Häääär kommer äntligen nästa inlägg i vår Australien roadtrip!! Wiho!

Efter Gold Coast satte vi oss i vanen igen och åkte mot en nationalpark kallad Mt Tamborine. Vi var sugna på lite mer naturäventyr efter att ha såsat på beachen ett tag, och tyckte att en nationalpark med regnskog och vandringsleder lät perfekt!

Efter en extremt snirklig väg (kantad av vägarbeten, alltid vägarbeten överallt i Australien), hittade vi äntligen fram.

Totalt gick vi på tre olika leder. Om ni vill ha lätta vandringar, men ändå se finfin regnskog kan jag verkligen rekommendera det här stället! Trappor, broar osv fanns överallt så väldigt lätt att ta sig fram!

Vad tittar jag på här kan man ju undra? Jo, det ni ser på bilden till höger. Fladdermöss. Coolt fast äckligt på samma gång haha!

Det absolut finaste vi hittade på vägen var dock det här vattenfallet. Så himla fint! Känns så lyxigt med vattenfall!

Att posera framför vattenfallet var såklart obligatoriskt också!

Lika lyxigt som dte känns med vattenfall känns det med palmer överallt! Utomlands känsla deluxe!

Det sista vi gjorde innan vi drog iväg till vår campingplats var att besöka en grotta med lysmaskar. Lite av en rip-off, men ganska kul också! Var nästan värt bara för att få den här bilden haha!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig