Min Värdfamilj

När jag läser andra bloggar som ska åka iväg som Au Pairer tycker jag alltid att det är roligt att läsa lite om familjen de ska till, så tänkte att jag knåpar ihop ett sånt inlägg här också!

Familjen bor alltså i Sydney, ca 10 minuter ifrån Manly Beach (vilket tydligen ska vara en känd strand haha). Familjen består av mamma C, pappa A, tjej A (9 år), tjej M (7 år) och kille O (1,5 år). Medan de två äldsta är i skolan om dagarna, ska jag alltså ha hand om lillen. Jag ska även hämta tjejerna från skolan ibland samt lämna dem på morgonen. Sen är det lite fritidssysselsättningar på eftermiddagarna.

Än så länge verkar familjen superfin! Jag skypade med hela familjen en gång (då tjejerna mest skulle visa sina hjulningar och handståenden haha!) och sedan mest haft mejlkontakt med mamman. De har skickat lite foton och filmer sen vi skypade och de verkar väldigt måna om att allt ska bli så bra som möjligt och att jag verkligen ska trivas hos dem. De har tidigare haft två au pairer, men har just nu en nanny som inte bor där. Den senaste au pairen de hade var för några år sedan, när tjejerna var små och innan lillen var född, så det blir alltså lite nytt för oss allihopa! 

Kan inte förstå att jag ska träffa dem redan på torsdag?! Taggad, rädd, glad och allt däremellan! Det känns jättebra än så länge så jag hoppas att den känslan håller i sig!

Gillar

Kommentarer

Sigrid
,
Hade du någon hemsida du gick via för att hitta din värdfamilj? Isåfall vilken? 😊
juliacalmestig
juliacalmestig,
Hej Sigrid! Ja, jag hittade min familj via hemsidan aupairworld! Man lägger upp en egen profil där och så kan man söka på värdfamiljers profiler och skicka meddelanden till varandra (fungerar åt båda hållen!). Kan verkligen rekommendera aupairworld! Funkat kanon för mig:) Ett annat tips är att gå med i aupair grupper på facebook i den stad du vill åka till. Finns till exempel "Au pair in Sydney" "Aupair in Melbourne" osv. Alltid massor av familjer som lägger upp att de söker aupair där också!:)
nouw.com/juliacalmestig

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig