Min helg

Den här helgen blev inte riktigt som planerad. Tanken var att jag skulle åka och campa med värdfamiljen (i ett tält ute i vildmarken i landet där varje fluga potentiellt kan vara livshotande haha), men mamman lyckades bryta nyckelbenet i torsdags under en fotbollsmatch, så campingen blev framskjuten till en annan helg. Fy, så ont hon hade! Hemskt!

På fredagen kollade vi istället på en film tillsammans (Enchanted, mysigaste filmen!) och på lördagsförmiddagen tog vi en sen frukost och spelade brädspel tillsammans. På eftermiddagen åkte jag sen och träffade en svensk tjej, Freddy, i Manly. Vi tog en fika och pratade om allt från olika sjukhusbesök och resor till cheerleading och röstningen. Australien röstade ju i veckan "ja" för äktenskap för samkönade par! Hurra! Har varit så mycket reklam, debatter och skyltar sen jag kom hit angående det. Helt sjukt att de inte gjort det tidigare, men bättre sent än aldrig!

Vi hade hursom en supertrevlig fika! Sen visade det sig att Freddy bodde väldigt nära mig, så påvägen hem stannade vi till hos henne och åt jordgubbar och nyttiga ost snacks (fråga inte haha...). Halvvägs hem till Freddy blev det även en spontan photoshoot framför en rosa vägg och gröna växter. Väldigt tumblr/insta/inspo haha! När jag senare kom hem på kvällen bjöds det på ännu en filmkväll och hämtmat! 5 olika thairätter med ris och nudlar, sååå fruktansvärt gott!

Idag har varit en riktig ordentlig söndag med sovmorgon, läsning, en tupplur mitt på dagen och ännu mer brädspel. Den avslutades på bästa sätt med att hela familjen spelade Mario Kart tillsammans. Om det inte kommit fram här på bloggen ännu så ÄLSKAR jag Mario Kart haha... Så kul! Nu väntar jag på ett Skype samtal från min mormors 75 års fest samtidigt som jag lyssnar på Taylor Swifts nya album. Bästa 129 kr jag någonsin spenderat! Om det är något som kan toppa Mario Kart så är det nog Taylor Swift ;)

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig