Min helg i bilder

Min helg har varit väldigt lugn faktiskt. I stora drag har den bestått av mys med värdfamiljen och häng på stranden. Har varit så fint väder nu de senaste dagarna, så det gillas starkt!
Det finns verkligen så fina vyer här överallt! Den här bilden knäppte jag lite snabbt påväg in till Manly Beach i lördags. Kan ni tänka er att HELA vägen dit löper längs med vattnet, vilket betyder att hela 30 minuters promenaden ser ut såhär? Måste ta med mig kameran och ta några ordentliga bilder någon dag! Så fint!
Annars har mina vyer mest sett ut såhär, både i lördags och i söndags! Men vem klagar på det? Helt fantastiskt att kunna gå ner till stranden en eftermiddag bara sådär! Manly är verkligen så mysigt!!
I söndags fick jag även sällskap av fina Amanda (blogg ) och Ida (blogg ) på stranden.
Hur konstigt är det inte att det är barrträd överallt i Manly? Inte alls hur jag föreställde mig Australien förut, men nu finns det inte något mer typiskt Manly än just de där träden haha!
När vi kände oss klara med stranden gick vi och köpte lite smarrig frozen yoghurt. Drömgott! Ananassmaken var fantastiskt god!!
Sen strosade vi runt lite i Manly (här ser ni marknaden som är varje helg på en sidogata till The Corso!). njöt av vår glass och kikade efter lite kläder till Ida. Tack och lov köpte jag inget själv! Brukar ju annars sluta så varenda gång haha!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig