Måndag = beach dag

Hej på er!

Hur kommer det sig att det alltid är "måndag igen"? Man tänker ju aldrig, "men oj, nu är det visst fredag igen! Känns som nyss!". De rullar ju ändå förbi i samma takt, även om det ibland inte riktigt känns som det. Nu den senaste tiden, sedan jag kom till Australien, innebär måndagar ledigt för mig. Känns lite lyxigt att slippa ha söndagsångest!

Dagen till ära var det hela 28 grader ute och sol! Definitivt det varmaste jag sett hittills på en termometer här i Australien. Fanns det något annat att göra än att gå till stranden? Förutom att svettas ihjäl då?

Nej, så till Manly Beach for jag imorse och stannade några timmar. Vill ju inte bli en räka (alldeles för ljus i hyn för att leva här egentligen haha!) så strax innan 14 började jag dra mig hemåt igen. På vägen hem stannade jag till på Coles och köpte lite vattenmelon. Ni vet hur frukt brukar smaka så mycket bättre utomlands? Precis så är det här också! Så mycket mer saftig och söt här nere! Åt en mango som var himmelsk häromdagen och jag tycker inte ens om mango så värst mycket haha?

Vattenmelon och fetaost fick i alla fall följa med mig hem idag (dröm kombo!), vilket kändes som en bra idé först. Sen visade sig att en 30 minuters promenad, upp och ner i massa backar, i 28 graders hetta, bärandes på en tung och otymplig vattenmelon inte var en sån där superbra plan egentligen. Man lär väl av sina misstag antar jag. God lunch fick jag i alla fall och förhoppningsvis även lite starkare benmuskler på köpet!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig