Lördagsmys

Hej där! Hoppas att ni har en fin lördag än så länge! Min egen startade med sovmorgon<3 Alla som känner mig vet hur mycket jag älskar att sova haha... Så det gjorde mitt hjärta glatt! Sen for jag iväg till Manly för att fika tillsammans med Amanda, Kylie, Ida och Idas kompis Ian. Vi hade först tänkt gå till det svenska caféet igen, men det var extremt mycket folk (vi snackar till och med väntelista här) så vi bestämde oss för att gå till ett annat ställe istället!

Där beställde jag en Acai smoothie, någon som egentligen vet hur man uttalar det haha? God var den i alla fall och som vanligt var sällskapet ännu godare!

Efter fikan kom jag hem till ett tomt hus, så bestämde mig för att gå ut och jogga en sväng. Var sååå länge sen sist (vilket märktes av om jag säger så haha), men var skönt att äntligen komma igång lite igen! Sprang upp mot Tania Park som har världens finaste utsikt över hamnen och Sydney, kan knäppa några bilder nästa gång jag är där! Var för upptagen med att inte dö av utmattning den här gången!;) Uppförsbacke hela vägen dit, men också nedförsbacke hela vägen hem sen, så det jämnade ut sig!

Under kvällen nu har jag passat kidsen då värdföräldrarna skulle ut. Vi har hunnit med både glass, film och en sleepover i äldsta tjejens rum. Inte så pjåkig kväll ändå! Nu ska jag sätta på ett avsnitt av serien Orphan Black, har ni sett den? Amanda tipsade om den och nu är jag helt fast!! Finns på Netflix, så tips tips!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig