Lördag och Söndag

Hej! Hur mår ni? Måndag morgon här och känner mig själv faktiskt ganska utvilad sen helgen. Har tagit det väldigt lugnt och mest bara varit. Började lördagen med att sitta barnvakt åt stora tjejens bästa kompis. En tjej på 9 år och en pojke på 7 år. VI simmade i grannens pool, spelade brädspel, tog sparkcyklarna till ett bageri för att köpa mince pie och kollade på Djungelboken. Ganska mysigt med andra ord!

I lördags var det dessutom suuuper varmt, stranddag deluxe med andra ord! Skulle ha mött upp Freddy på stranden, men det blev tillslut lite ont om tid, så åkte till shopping centrumet istället för att kolla in black friday rean! Var något bränd från heldagen i solen på fredagen så gjorde mig egentligen inte så mycket!

Lite shopping blev det i alla fall, men "sparade" ju faktiskt lite pengar pga rean haha... Vad hände på söndagen då? Jo, min värdfamilj hade planerat att åka till shopping centrumet de också, så jag hängde på dit igen (förlåt plånboken!). Lyckades ÄNTLIGEN få tag på en vettig bikini. Åkte till Australien med endast en plus en baddräkt, så köpte för en gångs skull något som faktiskt behövdes haha! Heja heja!

När vi kom hem några timmar senare började pappan jobba på middagen, Sunday roast. Hur amerikanskt (och australienskt tydligen haha?) lät inte det? Det var fortfarande super fint väder, så själv bestämde man sig för att ta ett litet kvällsdopp i havet. Hur fint att man bara kan knalla ner till stranden, ta ett dopp och sen gå tillbaka? När jag låg där och torkade, med en podd i öronen, och njöt av de sista solstrålarna för dagen blev det ganska självklart att det är nära havet man ska bo i framtiden. Tur att man redan bor på bästkusten! Dock mitt i stan så inte så nära stranden inte haha, men så småningom så!

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliacalmestig

Instagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestigInstagram juliacalmestig